Dizajnerka je i uvek "vruća" roba za brojne modne naslovnice i intervjue, a poslednju je snimila za online časopis The Edit, gde se raspričala o prošlosti, beauty rutini te drugim ženama.

Tako je priznala kako je ponekad itekako znala pogrešiti u modnom izboru, iako danas njen stil obožavaju i kopiraju žene širom sveta.

"Nekad davno mislila sam da je sasvim OK nositi PVC kombinezon ili hodati Disneylandom u Louboutinkama, dok sam bila bukvalno u devetom mesecu trudnoće", započela je Victoria.

No, priznala je i kako joj je jako bitno da uvek bude spremna za kamere.

"Ulazim u avion u Londonu, 11 sati kasnije izlazim s terminala i odmah me bombarduje grupa paparazza... Zato mi je jako bitno da uvek izgledam što je moguće sježije. Čak i kada te ne ganjaju paparazzi, neko se uvek želi slikati s tobom, zato pazim da uvek budem spremna na sve", iskreno je priznala.

foto: Instagram / callisteagency 

Otkrila je i svoju glavnu beauty tajnu za besprekorni izgled kože, a to je losos.

Naime, Victoria je imala velikih problema s aknama na licu, a njen dermatolog tada joj je otkrio kako ovu namirnicu mora jesti svaki dan.

Majka četvero dece obrušila se i na žene koje "spuštaju" druge žene.

"Nemam vremena za žene koje ne podržavaju druge žene. Ultimativni je kompliment kada dobiješ pohvalu od druge žene", zaključila je te otkrila kako je ona član obitelji s najvećom modnom kolekcijom, ali da David ne zaostaje previše za njom. U to nismo ni sumnjali!

izvor: index.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija