Francuski stil je poznat po svojoj bezvremnosti. On se može razvijati tokom decenija, ali nikada ne može odlutati daleko od osnove i glavnih obeležja, i niko to ne zna bolje od Carle Bruni-Sarkozy.

Kao top model, kantautorka i bivša prva dama Francuske, Carla poseduje jedinstven modni stil i ono što nam se najviše sviđa, ona ga prilagođava svakoj prilici. 

Kada ide na svečanu državnu večeru ili političke funkcije, bivša manekenka se uvek opredeljuje za elegantno Dior odelo i kitten cipele. Promocija novog albuma je rezervisana za jeans i boho bluzu, a nedelja mode za upečatljive i classy odevne kombinacije. 

To nam je dokazala i ove godine, na nedavno završenoj Nedelji mode u Parizu, na kojoj je Carla bila jedna od glavnih zvezda koja je svojom lepotom i modnim izborima krasila prve redove.

Za pojavljivanje na nekim od najznačajnijih revija Carla je birala isključivo sigurne kombinacije, kao što su uske crne pantalone, salonke i elegante jakne omiljenih dizajnera. 

Na Balmain reviji, 48-godišnja lepotica je izgledala besprekorno i ponovo nam dokazala da joj godine ne mogu ništa. Ona je za ovu priliku odabrala da ponese uske pantalone i crni blejzer sa ukrasnim zlatnim dugićima.

Perfektan kroj, i još perfektnija linija lepe Carle su savršena kombinacija, te je ovo moćno odelo bilo pun pogodak!

Nakon Balmaina, naredna revija koja se nikako ne propušta je Dior i upravo tada nam je Carla predstavila savršenu odevnu kombinaciju, inspirisanu pank-rock stilom. Crne kožne pantalone, bluza sa kaišom koji je istakao njen struk i fantastičan plišani blejzer u bordo boji su izgledali pomalo buntovnički i smelo.

Carla je ovaj outfit nadogradila clutch torbicom i čizmicama visokog sjaja koje su se nadovezale na pantalone. Ovo veče, Carla je izgledala kao prava fashion dama, što ona i jeste.

Treći stajling koji nam je Carla prezentovala na Chanel reviji mnogi su ocenili i kao najbolji. Naime, ona se ovog puta opredelila za krem sako od tvida, sa efektnim urkasnim vezom, dok su osatak outfita činili klasični komadi: crne pantalone, bretel majica i salonke. Ovog puta, Carla je malu crnu torbu zamenila nešto efektnjim modelom koji se blago presijavao pod svetlima fotoaparata, čime se stvarao efekat glama. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija