Najnoviju kolekciju italijanske kuće za proleće smo videli pre 14 dana na Milanskoj nedelji mode, i iako smo znali da će modeli Alessandra Michelea naći put do srca poznatih holivudskih dama, nismo očekivali da će se to desiti tako brzo, odmah nakon zatvaranja FW izdanja.

Ali, prelepa australijska glumica Cate Blanchett je preduhtrila sve i izabrala 74 look iz najnovije kolekcije brenda za crveni tepih gale kojom je otvoren BFI filmski festival u Londonu. Oskarovka koja neguje sofisticiran stil je blistala u maksi haljini koja nas je podsetila na kraljevska izdanja svojom raksošno podignutom kragnom u krupnim faltama, nalik onoj koju bi mlada britanska kraljica Elizabetha I ponela.  

Svilena, elegantna haljina u beličasto-crnoj kombinaciji sa statement bluzom je istakla glumičin porcelanski ten, dok je crvena traka koju je Cate iskoristila kao kaiš, pocrtala vitak, tanak struk ove divne dame.

Stilska petica za glumičinu stilistkinju, Elizabeth Stewart koja je izabrala najbolju Gucci kombinaciju za svoju otmenu klijentkinju koja je atraktivnu haljinu nadogradila sjajnim, ružičastim rumenilom, svojom zlatkastoplavom kosom i krupnim prstenom od tamnog crnog kamena.  

Efektan, smeo i sofisticiran look za Cate!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija