Potrebno vam je malo sveže inspiracije za jesen? Onda je najbolje da pokupite male trikove i ideje poznatih modnih blogerki, koje su već na samom početku nove sezone pripremile najbolje odevne kombinacije.

Široki dzemperi, pantalone u jarkim bojama i još mnogo toga vas čeka u nastavku....

Crvena haljina + moto jakna

Posegnite za nežnom, damskom haljinom u crvenoj boji preko koje možete da prebacite kožnu moto jaknu, a rukave blago da podignete. Uz ovu kombinaciju najbolje je da ponesete poluduboke čizmice. 

Foto: Instagram / arushikhosla

Kremasti mantil kao završni sloj

Ove jeseni možete da nadogradite klasičnu crno-belu kombinaciju, tako što ćete poneti efektan svilenkasti mantil u krem boji. Dakle, obucite belu haljinu, iskombinujte je sa čizmama preko kolena, i uz pomoć mantila začinite celokupan look.

Foto: Instagram / marianna_hewitt

Kožna suknja + džemper

Obožavate off duty stil koji najbolje šetaju manekenke? Onda će vas oduševiti kombinacija koja se sastoji od crne kožne suknje i prijatnog, blago oversize džempera koji možete da uvučete oko struka.

Foto: Instagram / negin_mirsalehi

Kombinacija koja se sastoji iz pink tonova

Ova kombinacija se može nazvati i "50 nijansi roze". Miksujte breksvaste i pink tonove, kako bi vaš outfit dobio dimenziju.

Foto: Instagram / helenabordon

Iscepani jeans + bluza sa zvono rukavima

Čini nam se da je sada rekonstruisan jeans, sa blago iscepanim detaljima aktuelniji nego ikada. Iskoristite povratak ovog trenda, te uklopite jedne takve farmerice sa bluzom koja poseduje zvonaste rukave.

Foto: Instagram / songofstyle

Crvene pantalone + komadi u neutralnim bojama

Stavite sav fokus na vaše pantalone u crvenoj boji, tako što uz njih iskombinobati komade u neutralnim bojama, kao što su drap, siva ili bela. Dugački mantil bi bio savršen izbor.

Foto: Instagram / margaret__zhang

Farmerice dubokog struka + kaiš

Dajte vašem looku dozu edgy stila, tako što ćete na farmerice dubokog struka dodati efektan kaiš sa nitnama i velikom šnalom. Crop top, bomberka oli bajkerska jakna će savršeno izgledati sa njima.

Foto: Instagram / carodaur

Maksi haljina + mantil

Jesen je idealan period za eksperimentisanje novim bojama, te vas savetujemo da probate da birate raskošne tonove bakarne, braon-cigle i bordo boje. Pravi primer za to je kombinacija maksi haljine i mantila, sa bojama koje se blago sukobavljavaju i stvaraju kontrast.

Foto: Instagram / garypeppergirl

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija