Glamurozna amFAR gala na kojoj imamo prilike da vidimo ne samo creme de la creme modeling sveta, već i poznata lica iz sveta filma, muzike, ovoga puta je upriličena u Milanu, i to za vreme Fashion weeka.

Humanitarno veče na kom je uz poomoć aukcije prikupljeno preko 2 miliona dolara, je privuklo Ditu Von Teese, Lottie Moss, ali i Karolinu Kurkowu, Chiaru Ferragni i ostale fashion dame, ali je u centru pažnje ipak bila Adriana Lima koja je ubedljivo bila najlepša zvanica gale. 

Brazilski superstar (35) je itekako svesna svog sjajno toniranog i oblikovanog tela pa samim tim bira kroje koji njenoj seski figuri imponuje i laska. Iako često bira provokativne, prilično otkrivene haljine, ovoga puta Lima je izabrala svedenu haljinu, elegantnog i chic kroja, koju potpisuje Mugler.

Bela midi haljina dugih rukava, sa prorezom na stomaku i asimetričnom donjom suknjom koja se blago širi u A kroj, za glavni detalj pored proreza ima malu rolku i štrafte u nijansama crne i smeđe. Dok je sam kroj ispratio Liminu zanosnu figuru, poluduboki šlic se pobrinuo da pogledi svih prisutnih budu na njenim dugim, seksi nogama koje je Adriana još više izdužila uz pomoć crnih salonki kojima je finiširala ovaj prefinjen look.    

Zalizan niski rep, alke i zavodljiva ali ne jaka šminka finiširali su ovo sjajno izdanja, jedno od boljih koje nam je pripremila Lima.  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija