Početak septembra je uvek u znaku Nedelje mode u Njujorku, a gde je FW, tu je svakako i jedna od najstilizovanijih blogerki na svetu, Olivia Palermo.

Dok se prvi redovi brzinski pune, svi čekaju da se pojavi poznata trendseterka sa spremnim outfitom koji izaziva pažnju medija, i fanova širom sveta. Svaka revija i zabava koja sledi, nova je prilika da ova dama izdominira, i baš zbog toga ove sezone pratili smo apsolutno svaki njen korak.

Uobičajno za zvezdu njenog kalibra, Olivia je imala fantastične outfite svakog dana, koje je osim vremena, usklađivala i sa dizajnerom i revijom na koju se uputila.

Atraktivna off the sholuder bluza, šorts i baletanke, zajedno sa belom košuljom i patikama su činili većinu njenih stylish outfita.

Predstavljamo vam najbolje....

# Ženstveno i chic

Prva kombinaciju koju nam je Olivija predstavila na NYFW je uspela da se nađe na listi najboljih street style izdanja. To ne čudi, s obzirom da je blogerka sjajno iskombinovala atraktivnu bordo čipkanu suknju midi dužine sa trendi off the sholuder bluzom koja otkriva ramena. Crne sandale koje poseduju tanke kaiščiće oko zgloba i naočari mačkastog oblika su dodali dozu classy izgleda ovom outfitu. Pun pogodak!

Foto: Instagram / thespenserstreetedit

# Crno-beli sportski glamur

Već sledećeg dana nam se čini da se Olivija zasitila boja te je rešila da se vrati monohromatskom izgledu, što joj nije strano. Haljina koja svojim krojem podseća na dugačku, produženu košulju, sa kragnom i dubokim prorezom, izgledala je veoma sofisticirano i elegantno na lepoj Oliviji. Umesto visokih štikli, poznata dama je odabrala da ponese udobne, i ništa manje elegantne crne cipele. 

Foto: Profimedia

# Tufne i pletivo

Kao da je rešila da nas zabavlja na ovoj Nedelji mode, Olivia se trećeg dana poigrala sa stilovima te nam donela look koji nas podseća na sedamdesete. Zvonaste pantalone efektnog dezena i končana bluza sa dugačkim resama, zajedno sa srebrnim espadrilama sa šljokicama izgledali su neverovatno chic!

Foto: Instagram / bargblog

#Teget

Prateći ovosezonski trend koji nalaže da pokažemo ramena, Olivia se opet odlučila za bluzu zanimljivog kroja. Reč je o Jonathan Simaki topu koji poseduje upadljive proreze na predelu ramena koje krase srebrne viseće rese. Zajedno sa maksi suknjom na pruge, koju potpisuje isti dizajner, Olvija je uspela da postigne veoma trendi look.

Foto: Instagram / luxury_magazine

# Asimetrija i pruge

Petog dana, Olivia je rešila da nam održi lekciju kako da nosimo haljinu kao tuniku. Naime, ona je ponela prugastu haljinu na jedno rame u formi tunike, i to tako što je blago uvukla u crne cigaret pantalone na crtu. 

Foto: Instagram / inspired_by_olivia_palermo

#Francuski stil

Šesti dan - tres chic! Poznata blogerka je iskombinovala ležernu bluzu sa dugim rukavima koji se blago šire u zvono i fantastičan crno-beli karo šorts uz koji je iskombinovala elegantne kožne mokasine na špic.

Foto: Instagram / myglamourside_

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija