Kada nam ponestane sveže inspiracije, što je slučaj tokom prelaznih sezona, prvo što radimo je obilazak Instagram profila poznatih blogerki.

(Blogerke inspirišu: 10 outfita koji će osvežiti vaš stil)

Uredno prateći trendove, ove dame prve predstavljaju IT komade, ali i vizuelnu prezentaciju koja se odnosi na kombinovanje odevnih komada i aksesoara.

Upravo to nam je i potrebno na samom kraju leta, zbog čega smo rešili da izdvojimo 7 najboljih outfita...

Haljina + košulja

Nosite košulju na dugmiće kao suknju, tako što ćete rukave svezati oko kukova. Na ovaj način ćete razbiti monotonoju u looku i postići dozu kežual stila.

Foto: Instagram / pamallier

Haljina + cipele iste boje

Think pink! Blogerka Blair Eadie nas savetuje da na samom kraju leta izaberemo roze tonove i nosimo ih od glave do pete. Njen predlog je haljina sa oversize zvonastim rukavima i jednostavne stileto štikle. 

Foto: Instagram / blaireadiebee

Majica + crop top

Unesite u vaš stil malo zabave! Iskoristite svu moć crop topa, tako što ćete ga poneti preko bele majice.

Foto: Instagram / songofstyle

PageBreak

Haljina + patike

Blogerka Yoyo Cao obožava da kombinuje sportske i glam komade. Ovog puta nam je pokazala kako da nosimo haljinu koja se od struka širi u pun krug sa belim patikama- i izgledamo jednako atraktivno i seksi!

Foto: Instagram / yoyokulala

Denim šorts + ogrtač

Za period između leta i jeseni, najbolje je da se poigravate slojevima. Šta to znači? Jednostavno obucite denim šorts, preko koga ćete poneti dugački satenski ogrtač.

Foto: Instagram / notyourstandard

Crop farmerice + poluduboke čizmice

Još jedan način za stilizovanje tokom prelaznog vremena nam je pokazala blogerka Caroline. Uz crop farmerice ravnih nogavica ponesite kvalitetne poluduboke čizmice.

Foto: Instagram / carodaur

Maksi haljina 

Ako želite da postignete damski i romantičan izgled, onda je najbolje da kao Whitney ponesete maksi haljinu dugih rukava koju možete, u zavisnosti od vremena, nositi sa raznom obućom: od mokasina i baletanki, do gležnjača. 

Foto: Instagram / whitneybearr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija