Svakodnevno biranje odevnih komada za posao može postati obična rutina koja uvodi monotoniju u naš look, ali i život.

Kada počnemo po određenom mehanizmu da izvlačimo stvari iz ormara i prilagođavamo se postojećim formulama, to je znak da pod hitno treba da menjamo stvari, i pronađemo novu inspiraciju koja će dati malo razdraganosti, dinamike, i chica našem looku.

Dakle, zaboravite na proverene kombinacije, strukirana košulja, skinny pantalone, pensil suknja, i različiti modeli blejzera, i odaberite da ponesete neke atraktivnije odevne komade. Iznenadićete se rezultatima....

U nastavku, pogledajte 4 fantastična poslovna outfita koja možete sami iskopirati...

# Košulja + kilote + mokasine sa otvorenom petom

Postizanje ovog look je kranje jednostavan zadatak, a efekat je više nego fantastičan. Izaberite kilote efektnog dezena, prijatnu košulju koju bi trebalo da otkopčate i zavrnete rukave (kako bi postigli dozu nonšalancije) i na kraju dodate mokasine sa otvorenom petom, koje su pravi hit ove sezone. Vaš outfit je gotov!

Foto: Style Du Monde

# Blejzer + majica + klasičan jeans + cipele na štiklu

Želite nešto komforniji i ležerniju modnu kombinaciju u kojoj ćete se osećati prijatno tokom čitavog radnog dana? Vratite se basic komadima, te ponesite klasične farmerice ravnog kroja, običnu majicu koja je blago oversize i blejzer sa prugama. Uz ovaj look bi bilo najbolje da odaberete visoke štikle, koje će izdužiti vašu siluetu.

Foto: Style Du Monde

# Svilena košulja + pantalone širokih nogavica + kaiš + salonke

Ovaj look je odličan izbor za sve dnevne aktivnosti, pa samim tim i za posao. I deluje neverovatno chic! Sve što treba da uradite kako biste ga uspešno iskopirali je da ponesete prelepu svilenu košulju, pantalone na crtu koje poseduju ravne široke nogavice i visoke štikle. Naš savet je da birate jarke boje.

Foto: Style Du Monde

# Dugačak mantil + bluza + pantalone zvonaste forme + baletanke 

Monohromatski look je jednostavan napčin da izgledate da izgledate uglađeno i chic. Ležeran mantil dobrog kroja, bluza i pantalone koje poseduju blago zvonastu formu i sežu do sredine lista, zajedno sa baletankama (u drugoj boji) će izgledati veoma elegantno na vama, i što je najvažnije- postićićete udobnost.

Foto: Style Du Monde

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija