Iako vam modni svet nudi pregršt opcija da zablistate, monohromatski look ume da bude efektna sigurica - stilska desetka, ukoliko ga "spakujete" u stilu najvećih profesionalaca. A ko bolje zna formulu moćnog, red carpet izdanje ako ne supermodeli.

Ono što je takođe njihova specijalnost je sposobnost da ponesu i vrlo rizične modele koje ume (ako je potrebno) da izvadi njihova sjajna figura i seksepilnost.

Upravo je sinoć na premijeri filma Mechanic: Resurrection, u kome glumi njen partner i verenik Jason Statham, Rosie Huntington-Whiteley ponela prilično dramatičan look. Zgodna i dugonoga manekenka je izabrala nekoliko "teških" trendova ne bi li osmislila upečatljiv fashion momenat. 

Na papiru, top bez rukava sa volanima, svilenkasta čoker ogrlica i svilenkaste pantalone visokog struka i proreza na levoj nogavici definitivno bi bile proglašene promašajem, ali Huntington-Whiteley je uspela da pokaže kako u praksi ova kombinacija i nije tako loša ideja.  

Da se ne lažemo, bivši Victoria’s Secret anđeo može da obuče šta god i da izgleda moćno, ali ovde je pokazala da je svesna koliko ostatak mora da bude minimalističan ukoliko se opredelite za jednu ovako jaku boju i neobične modele. Kosa mora da bude elegantna, svedena. Šminka diskretna, profi a nakit, pa krajnje nepotreban kada imate na sebi krpice Oliviera Rousteinga.    

Završni touch? Metalik sandale na visoku potpeticu koje su seksi telo prelepe plavuše još više izdužile a njen stav učinile još samouverenijim. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija