Osim evidentnog menjanja vremena i nešto niže temperature, kraj avgusta naslućuje i postepenu promenu outfita, jer sada je ključno odabrati komade za prelazno vreme.

Ne brinite, jer to ne znači da morate momentalno da trošite svoj budžet na kupovinu novih odevnih komada, već da se poslužite letnjim komadima koje već posedujete u svom ormaru.

Naime, vaš zadatak je da odeću za toplo vreme prilagodite jeseni, što uz naša uputstva neće predstavljati veliki stilski problem.

Predstavljamo vam 3 outfita za prelazno vreme koje ćete obožavati ove jeseni: 

# Slip haljina + košulja + jeans

Za prelazni period, čini se da ne postoji bolji oufit od slip haljine iskombinovane sa ogromnom košuljom. S obzirom da je reč o nešto hladnijim danima, uz ovaj look slobodno ponesite omiljene farmerice. 

Foto: Instagram / whowhatwear.au

# Statement mantil + letnja majica

Statement mantil će biti ogroman trend ove jeseni. Uklopite ga sa basic jednobojnom majicom, ili modelom sa što manje detalja, kako bi upravo vaš mantil bio u prvom planu.

Foto: Net a porter

# Teksas jakna + midi haljina

Za dnevne prilike ponesite letnju haljinu midi dužine koju ste nosili tokom čitavog leta. Osvežite je IT jesenjim komadom, odnosno denim jaknom neobičnog kroja, koja poseduje upečatljive detalje.

Foto: Net a porter

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija