Za ljubitelje pop kulture

Dizajnerski komadi Danielle Guizo su već bili viđeni u celebrity svetu zahvaljujući zvezdama kao što su Bella Hadid i Joe Jonas.

Njene dvodelne trenerke sa neobičnim frazama kao što su "Thanks For Nothing" i "Champagne mami" su za čistu desetku.

Foto: Instagram / danielleguizio

Za fashioniste

Orseund Iris je brend sa sedištem u Njujorku koji se predstavlja kao svet "bez napornih, sjajnih basic komada za žestoke devojke." Njihova prilično pastelna infuzija mami nas da se složimo sa njima.

Foto: Instagram / orseund_iris

Za sanjare

Ovaj nalog pripada jednoj prodavnici u Kaliforniji pod nazivom LCD, koja se zalaže za požudu i želje - osećanja koja ćete sigurno imati kad prolazite kroz njihov sadržaj. Prodavnica je pažljivo vođena sa savršenim fotografijama plaže i čistog 100% hedonizma.

Foto: Instagram / shoplcd

Za ljubitelje donjeg veša

Već smo vam predstavili ovaj nalog ali od viška ne boli glava. Lonely Lingerie profil je prepun laganog, seksi veša i diskretne erotike. Ovo je savršenstvo.

Foto: Instagram / lonelylingerie

PageBreak

Za ljubitelje fotografije

Darling magazin je publikacija posvećena umetnosti kako biti žena. Između predivnih fotografija, povremenih citata i afiniteta za vintage komade, njihov nalog je pun umetničkih stvari.

Foto: Instagram / darling

Za knjiške moljce

Devojke u biblioteci slave intelektualne i književne težnje žena iz svih sfera života. Njihov Instagram je odličan za preporuke knjiga, a njihov sajt nudi još više informacija.

Foto: Instagram / girlsatlibrary

Za ljubitelje nail arta

Od slika manikira do preporuka novih lakova, ovaj nalog ima prilično širok spektar nail arta na raspolaganju ako želite da istražujete o noktima. Ceo Instagram je pun trendova kada je u pitanju nail art.

Foto: Instagram / radnails

Za zavisnike od endorfina

Jock je verovatno jedan od najmanje pretencioznih fitnes Instagrama koji smo ikada pronašli. Njihove fotografije nisu zastrašujuće kao drugi nalozi i njihov blog bez suvišnih detalja slavi atletiku, u svim oblicima.

Foto: Instagram / thenewjock

Za kreativne tipove

Australijski The Ladies Network je o ženama i ženskim kolektiima, a ima za cilj da lepšem polu pruži podršku i afirmiše žene u umetnosti, muzici, biznisu i dizajnu. Moć cura!

Foto: Instagram / theladiesnetwork

Priredila: Nikolina Janković

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija