Svom autentičnom stilu ostaje dosledna i za vrućih letnjih dana koje provodi u Njujorku gde trenutno stanuje. Za vreme visokih temperatura, Alexa obožava teksas šorts koji obično kombinuje s majicom s natpisom ili printom nekog brenda.

Osim njih, Alexa ovog leta nosi kratke suknje na kopčanje A kroja, koje prizivaju zaboravljene siluete šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka. Kombinuje ih sa običnim majicama ili trendi bluzama spuštenih ramena koje su svakako najveći modni krik ovog leta.

Kada su u pitanju modni detalji, Alexa poštuje onu "manje je više", pa bira jednostavan clutch od krokodilske kože ili mini pletenu košaru u stilu Jane Birkin, koju i sama smatra jednim od svojih najvećih stilskih uzora. 

Ako govorimo o cipelama, u Alexinom slučaju svakako pobeđuju espadrile - nezavisno o tome radi li se o niskoj varijanti ili onima na platformu. No, trendseterka rado bira i baletanke ili čizmice s midi petom kada su u pitanju odlasci na sastanke i obavljanje nekih formalnijih dužnosti.

U nastavku pogledajte njene opuštene letnje kombinacije koje su nas oduševile:

PageBreak

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija