Najgora jutarnja dilema, pogled u ormar i prebiranje po istom: šta obući danas da je prikladno za posao, a takođe i drugačije od onoga što smo noslili proteklih dana? 

Situacija postaje kritičnija sa živom u termometru koja se iz dana u dan sve više udaljava od 27 podeoka. Neophodno nam je nešto komotno i lagano u čemu ćemo se osećati prijatno ceo dan.

Poznate holivudske i IT devojke (uz pomoć stiliste ili bez) znaju da je tokom letnjih situacija dovoljan samo jedan dobar komad ili efektan par udobne obuće.

Ponedeljak

Jennifer Aniston i na pragu pete decenije izgleda vrlo prirodno, mladalački i sveže, a za to je možda i najviše zaslužan njen look koji je ženstven i seksi, ali opet ne preterano, već odmeren i sa tek primetnom dozom elegancije.

Krajnje jednostavni komadi poput belog džinsa i crnog topa na bretele dobijaju na snazi zbog dominantnih platformi koje sjajno upotpunjuju ovaj ba prvi pogled vrlo ležeran stil.

Utorak

Jedna dobro krojena jednobojna haljina može da se kombinuje sa različitim aksesoarima u brojnim varijanatam, što je čini idealnim poslovnim odabirom.

Denim je ove sezone na snazi, a u fokusu će naročito biti kako nam se bliži jesen, zato ako već niste pohitajte u potragu za svojim savršenim krojem. I imajte na umu da je ovakva haljina praktično besmrtan komad. Jennifer Garner denim kombinuje sa kožnim aksesoarima u braon nijansama, kombinacija sa kojom ne možete pogrešiti.

Sreda

Leto je vladavina bele boje i mi je volimo jer ju je moguće na toliko načina uklopiti u poslovni look.

Reese Witherspoon, baš kao i njena koleginica Jennifer Aniston, zna da par belih farmerki stavlja akcenat na noge, te ih ističe trendi komadom obuće u vidu crnih sandala sa visokom blok petom.

Četvrtak

Tanki pleteni džemper klasičnog kroja u crnoj boji i lepršava suknja bezvremenog printa na bele tufnice, potpuno su sofisticirana kombinacija, koju nakon radnog dna možete poneti i tokom izlaska na piće sa prijateljima.

Lepa Alicia Vikander outfit upotpunjava elegantnim japankama, no ako za vas ovo nije dovoljno elegantna poslovna kombinacija umesto džempera ponesite belu bluzu, a umesto japanki par stileto štikli.

Petak

Previše naglašenih proreza za posao? Mi kažemo ne! Leto je!

Kraljica street styla Olivia Palermo zna da je belo nepogrešiv izbor za šik kombinaciju, a da bi izgled učinila interesantnijim bira maštovit kroj, materijal sa teksturom i naravno upečatljiv aksesoar, kao što su u ovom slučaju sandale i naočare.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija