Mala crna ili mala bela? A mala crvena? U moru klasičnih haljina koje mogu da vam spasu svaki izlazak do grada, na kafu, ručak ili koktel, dame često zaborave malu crvenu haljinu.

Jedini period kada se svi sete haljine u nekoj od nijansi crvene je tokom božićnih i novogodišnjih praznika, u drugim mesecima, ona kao da ne postoji kao opcija.

Dok je neka slavna osoba poput Jennifer Garner(44) ne izvuče iz ormara i pokaže koliko samo moćna može da bude mala crvena haljina! Pogotovo leti kada vam koža poprimi preplanuo ten, a telo i koža baršunast sjaj... 

Naime, na premijeru svog novog filma Nine Lives, Jennifer Garner koja je u fazi pomirenja sa bivšim suprugom Benom Affleckom se pojavila u savršenoj crvenoj haljini mini dužine, bez rukava sa sitnim, mrežastim prorezima pri dnu haljine.   

(Glavna zvezda Versace revije: Jennifer Garner blistala u neobičnoj crnoj haljini)

Jednostavan kroj haljine je istakao glumičinu vitku figuru, dok su se atraktivna boja i detalj u vidu proreza pobrinuli da kompletan utisak bude sjajan. Nadogradnja je bila vrlo diskretna ali efektna: razbarušena, puštena kosa stilizovana u lokne i "čipkaste" crne Alaïa sandale.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija