Kada vam vaši omiljeni denim komadi postanu dosadni i kada shvatite da ste pokušali da ih osvežite spajajući ih uz sve odevne komade, pravo je vreme da se osmelite na jedan novi poduhvat: ukrašavanje!

(Street style: Novi načini da nosite teksas ovog leta)

Naime, prateći najnovije trendove i eksperimentišući sa različitim stilovima koji se u velikoj meri oslanjaju na retro modu, rešili smo da vam predstavimo najbolje načine na koje možete da osvežite svoje denim komade.

(Ugledajte se na stil poznatih dama: Kako da usavršite vaš all denim look)

Predstavljamo vam 5 najboljih ideja:

1. Stavite ukrasne aplikacije

Ako postoji jedan način da učinite vaš look neobičnim, to je upravo ovaj. Naši favoriti se odnose na najpopularnije likove iz crtanih filmova, poput Tom i Džerija i Pink Pantera, kao i prikazi poznatih svetskih logoa. Zapamtite, da se ovaj vid ukrašavanja odnosi na što više detalja, te se slobodno upustite u avanturu...

Foto: Instagram / unmusthave

2. Rekonstruišite ivicu 

Popularne farmerice ravnog kroja, sa neobičnim, neravnim ivicama su pravi hit u svetu denima, a prvi ih je predstavio brend Vetement. Napravite ih sami tako što ćete iseći ivicu u visini članka tako da prednji deo budi kraći, a zadnji duži. Neka ivice ostanu blago poderane.

Foto: Instagram / theme_t

3. Istaknite svoje ime

Levis je od nedavno uveo mogućnost ukrašavanja denima raznim monogramima (motivima) na svim njihovim teksas komadima. Neke od opcija su pačvork i manžetne u bojama, uz pomoć kojih možete ostaviti autentičnu poruku na bilo kojim Levisicama. Mogućnosti ukrašavanja su bezbrojne. 

Foto: Instagram / levis

4. Napravite pačvork detalje na kolenima

Ne znate šta da raidite sa starim farmericama? Isecite ih u velike pravougaone delove i zalepite na kolena drugog para jeansa. Za maksimalne efekte odaberite dve različite boje teksasa, i potrudite se da oni budu oversize. 

Foto: Instagram / amarpaulkalirai 

5. Isecite prorez

Ako želite instant osveženje denima, savetujemo da isečete prorez na farmericama. Najbolje bi bilo da izaberete zvoncare i tačno na sredini najšireg dela (zvona) obeležite liniju po kojoj ćete praviti rez.

Foto: Instagram / harrietstewart

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija