Leto je konačno stiglo, i sa pojavom novih trendova shvatili smo da je vreme da se upustimo u novu modnu avanturu koja se odnosi na stylish uklapanje starih i novih odevnih komada.

(10 najlepših letnjih outfita koji nikada ne izlaze iz mode)

Dakle, poigravajte se klasičnim i novosezonskim komadima i, ovog leta, u zavisnosti od stila probudite u sebi buntovnicu, senzualnu damu ili klasičnu zavodnicu.

Ako se pitate kako da začinite vaš stil i osvežite dosadašanja letnja izdanja, savetujemo da se poslužite sledećim stilskim trikovima....

Zarozajte i spustite kombinezon

Ovo je najjednostavniji način da transformišete teksas kombinezon u jedan letnji, šik outfit. Sve što treba da uradite je da spustite tregere, ili deo ramena i spustite ga da pada i da se završava na vašem struku. Ako kombinezon poseduje rukave, spojite krajeve i zavežite ih nežno. Što se tiče obuće, najbolje je da uz ovaj look ponesete sandale sa kaišom oko zgloba, espadrile ili patike. 

Probajte crop top

Crop top modeli bluza nisu namenjeni samo za tinejdžerke, ali zato postoje određena pravila: vaš top treba da bude širi i nikako ne bi smeo da otkriva stomak 3 cm iznad papuke. Osim toga, trebalo bi da ga kombinujete sa pantalonama ili suknjama dubokog struka, kako ne biste postigli neukusan stajling. Savetujemo da ga nosite upravo sa takvom jednom suknjom ili vintidž 501 Levis farmericama. 

Foto: Instagram / shlabfashion

Pokažite ramena

Ovo je veoma jednostavan, ali odličan način da pokažete malo kože tokom leta. Odaberite off the shoulder bluzu ili haljinu, što neće biti teško jer ovaj model spada u najaktuelniji trend koji je upravo sada preplavio ulice svetskih metropola. 

Foto: Instagram / sandrasemburg

Kombinujte belu i oker boju

Priznajemo da je divno nositi belu boju od glave do pete, ali ova opcija nije baš idealna za grad. Dakle, evo rešenja. Osvežite vašu kombinaciju sa oker oversize košuljom ili haljinom, kako biste učinili svoj outfit manje Saint-Tropez, a više London.

Foto: Instagram / styledumonde

PageBreak

Poigrajte se proporcijama

Pantalone dubokog struka sa širokim nogavicama predstavljaju ključni komad ovog leta. S obzirom da su široke i lepršave, one će vas rahlađivati bez pokazivanja previše kože, što ih čini odličnom opcijom za posao. Kako biste osvežili vaš look, poigrajte se sa proporcijama i to tako što ćete uz njih iskombinovati usku top majicu na bretele. 

Foto: Instagram / sandraddoesfashion

Obucite letnju haljinu preko farmerica 

Sigurni smo da imate veliki broj pamučnih haljina koje isključivo nosite na odmoru, odnosno plaži... Probajte da ih nosite preko farmerica koje sežu do članka, i primetićete da je vaš outfit momentalno postao veoma šik. 

Foto: Instagram / __jadeloves

Hrabro nosite dezene

Ništa bolje ne evocira leto kao jarki, efektni dezeni. Dakle, posegnite za najaktraktivnijim odevnim komadima sa letnjim printovima, poput havajskih, tropskih ili uvek popularnih girly, koje treba da nosite zajedno.

Foto: Instagram / styledumonde

Iskombinujte slip haljinu i denim

Ako redovno čitate Elle onda znate da su slip haljine jedan od ključnih komada za proleće/leto 2016. Ipak, znamo da ovaj trend nije lako poneti. Zato vam i savetujemo da se opredelite za denim košulju ili jaknu koju treba da obučete preko ove underwear haljine. Tako ćete postići veoma stylish outfit, i izbećićete potencijalne stilske greške. 

Foto: Instagram / institutobrivil

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija