Velike vrućine znaju se pokazati kao pravi izazov za stilizovanje damskih kombinacija!

Iako većina žena iz praktičnih razloga tokom leta odbaci ideju savršeno doteranog stylinga i total makeup-a, neke ipak ne žele odustati od ženstvenih komada i elegancije koju isti sa sobom nose.

Savršen primer je Blair Eadie, nama omiljena modna blogerka koju s oduševljenjem prati ženska publika željna inspiracije za sofisticiranim odevnim kombinacijama.

Blair je jako aktivna na svom blogu Atlantic-Pacific te iz dana u dan možete pronaći neki novi styling koji će vam dobro doći u slučaju nekog svečanog letnjog eventa, venčanja ili pak samo za stajliš šetnju gradom.

Bele haljine standardni su deo letnje garderobe, a ovog se leta nose one s etno vezom inspirisane globalnim uspehom ukrajinske dizajnerke Vite Kin. Blair je odabrala vintage model ukrašen aplikacijama od čipke. Kombinovala ih je s visokim kožnim gladijatorkama Lauren Decade i torbicom brenda Gucci. Idealno za odlazak na kafu!

Prugice su takođe večni dezen leta, a ove godine dolaze u što sitnijem i tanjem uzorku.

Belo-plava kombinacija je lagana za kombinovanje i praktična za sunčane dane. Ovakav statement komad najbolje pristaje uz jednostavne dodatke poput neutralnih sandala s blok potpeticom (Tibi) i slamnatog šešira.

Sledeća kombinacija je idealna za letnji koktel party ili venčanje.

Haljina jednostavnog asimetričnog kroja prati liniju tijela, ali nije preuska te telo slobodno diše. Ovaj komad potpisuje brend Finders Keepers The Label. Kombinujte sličan s minimalističkim sandalama (Blair nosi one s potpisom kuće Stuart Weitzman) i trendi torbicom.

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija