Pa zar je moguće da je ova žena trudna?!!

Ne, stvarno! Blake Lively je uspela da nas i u drugoj trudnoći uveri kako je trudnoća nešto najlakše na svetu i kako bez obzira na mesec u kom ste možete da izgledate zanosno i zavodljivo!  

Naime, 28-godišnja glumica i supruga Ryana Reynoldsa ovih dana promoviše uveliko (krenula još u Kanu!) svoj najnoviji film, akcionu dramu The Shallows u kojoj glumi strastvenu surferku koju napada ajkula.

(Evolucija stila Blake Lively: Od Serene Van Der Woodsen do holivudske najglamuroznije dame)

Međutim, pored filma koji itekako obećava, Blake veću pažnju privlači impresivnim stilom kojim dokazuje da je ubedljivo najpoželjnija i najzanosnija buduća mama na svetu! 

Poslednja dva izdanja su nadmašila tri čarobna u kojima smo je videli pre nekoliko dana kada je prošetala jednu modroplavu haljinu od trikotaže, maksi žutu u paru sa teksas jaknom i čipkanu nudu haljinu.

(Ugledajte se na nju: Cvetna košulja za dan i noć u režiji Blake Lively)

Prvo smo je u Njujorku videli na premijeri pomenutog filma odevenu u kožni, lakovani korset i prozirnu, raskošnu suknju pun krug Caroline Herrere.

Prelepo, zar ne? I da ne znamo da je trudna, nikad ne bismo rekli da Blake očekuje drugo dete!  

(Hot mama: 5 stvari koje smo naučili o stilu od Blake Lively)

Samo dan kasnije Blake je na njujorške ulice izašla odevena u seksi uzanu Versace haljinu koja je pokazala da se glumica nije nimalo ugojila u trudnoći i da izgleda zanosno i vitko bez obzira na stomačić.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija