Adriana Lima je itekako svesna svoje zavodljive, divlje lepote i seksepila koji razoružava na prvi pogled.

Ona je takođe jedna od dama koja ima prilično seksi stil na crvenom tepihu. Lepu brazilsku manekenku nećete videti u ženstvenoj, damskoj haljinici i cvetnom printu, ali bodycon haljini i koži... oh da!!

Međutim, to ju je često koštalo nekoliko negativnih komentara na račun njenih odevnih kombinacija koje su bila na ivici kiča i malo too much, kako u kroju, tako i u boji.  Poslednje izdanje sa CFDA nagrada je izazvalo takođe loše komentare, iako se nama prilično svidelo jer je bilo nesvakidašnje a vamp, i s ukusom.

Adriana je definitivno rizikovala.

Umesto glamuroznih i svedenih haljina koje su birale njene koleginice, Rosie, Alessandra i ostali anđeli, Lima se opredelila za široke crne pantalone od pliša, spuštenog struka i vrećastih nogavica, koje je uparila sa kratkim, svetlucavim i raskošnim blejzerom.

Ceo look potpisuje Marc Jacobs, inače dobar prijatelj manekenke.  

Iako je otkrila stomak, Lima nije izgledala vulgarno na crvenom tepihu, s obzirom da je ostatak bio primeren (decentan dekolte) a stomak zategnut i oblikovan.  

Pogledajte u galeriji šta su Heidi Klum, Naomi Campbell, Alessandra Ambrosio, Olivia Palermo i ostale zvanice nosile na dodeli >>>>

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Lima ostaje verna svom stilu koji po difoltu mora da sadrži ova tri sastojka - Izazovan je, Provokativan i Seksi!