Kao nijedne druge žene, Britanke su dame koje obožavaju da spajaju autentične, vintidž komade, moderne materijale i krojeve, pri čemu je glavni fokus na udobnosti...

Za razliku od drugih Evropljanki, poput dama sa podneblja Italije koje obožavaju da ističu svoje atribute neobičnim krojevima i šminkom, Britanke su uvek u potrazi za multifunkcionalnim komadima, koji bi se mogli okarakterisati kao kežual stil.

Obično se njihov stil zasniva na kvalitetnim stvarima koje čuvaju dugo u svom ormaru, i onda ih sezonski osveže na sasvim novi način. 

Klasična bela košulja je njihov osnovni komad 

Dobro skrojena košulja u beloj boji je must have stvar u njihovom ormaru. Ona može poslužiti kao univerzalan komad koji je odličan za sve dnevne, kao i večernje varijante. Kada se dobro iskombinuje sa ostalim komadima, bela košulja može da izrazi svu ženstvenost i seksepil jedne dame. 

Štikle nose tokom celog dana

Štikle uvek čine da se osećate dobro, i daju samopouzdanje, a Britanke to dobro znaju i zato ih nose tokom celog dana. Zapamtite: one ne moraju biti opasno visoke ili neudobne! Dovoljne su i kitten salonke.

Znaju da ne mogu da pogreše sa blejzerom i košuljom

Dobro skrojen blejzer je osnovni komad koji treba da se nađe u svakom garderoberu. On se odlično kombinuje sa belom košuljom ili majicom na pruge, posebno kada vam je potreban klasičan look. Nikada ne možete pogrešiti sa ovim stajlingom.

PageBreak

Kombinuju muške i ženstvene komade

Uske farmerice i romantična, široka bluza uvek izgledaju dobro. Ujedno, to bi mogao da bude pravi primer britanskog looka- kombinovanje muških i ženstvenih komada. Ove sezone se na njihovo repertoaru nalazi i svilena oversize bluza sa izbeljenim jeansom, ravnog kroja. 

Ne plaše se da nose komade u jarkim bojama

Britanke nemaju problem sa jarkim bojama, te se često u njihovim ormarima nalazi čitava kolekcija džempera različitih nijansi. Tople boje su odlične za postizanje ležernog izgleda, mogu dobro da se kombinuju sa ostalim odevnim komadima i u stanju su da osveže svaki look. 

Biraju svedeni nakit

Ako shvatite da vam nedostaje neki detalj i nešto vam fali u vašem outfitu, onda samo dodajte dugačku ogrlicu u zlatnoj boji. Ona odlično izgleda u kombinaciji sa crnim kašmirnim džemperom, 

Uvek dodaju kožnu jaknu kako bi dale pečat svojoj kombinaciji

Dobra bajkerska jakna je veoma nosiv komad koji se jednostavno stilizuje. Ona je odlična za slojevito odevanje, i kada niste sigurni šta biste obukli preko male crne haljine i u stanju je da na neverovatan način začini svaki outfit. 

Nose pantalone širokih nogavica kako bi postigle chic outfit, bez truda

Osim što su neverovatno chic, pantalone sa širokim nogavicama izdužuju figuru i odlično stoje svim damama. Britanke ih obično kombinuju sa košuljom ili polo majicama. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija