7 modnih pravila na kojima se zasniva stil trendi Britanki

Foto: Profimedia

Britanski stil se može opisati kao miks Kate Middleton i Sienne Miller. On je u isto vreme eklektičan, i bazire se na izvrsnoj kombinaciji starih i novih odevnih komada.

Kao nijedne druge žene, Britanke su dame koje obožavaju da spajaju autentične, vintidž komade, moderne materijale i krojeve, pri čemu je glavni fokus na udobnosti...

Za razliku od drugih Evropljanki, poput dama sa podneblja Italije koje obožavaju da ističu svoje atribute neobičnim krojevima i šminkom, Britanke su uvek u potrazi za multifunkcionalnim komadima, koji bi se mogli okarakterisati kao kežual stil.

Obično se njihov stil zasniva na kvalitetnim stvarima koje čuvaju dugo u svom ormaru, i onda ih sezonski osveže na sasvim novi način. 

Klasična bela košulja je njihov osnovni komad 

Dobro skrojena košulja u beloj boji je must have stvar u njihovom ormaru. Ona može poslužiti kao univerzalan komad koji je odličan za sve dnevne, kao i večernje varijante. Kada se dobro iskombinuje sa ostalim komadima, bela košulja može da izrazi svu ženstvenost i seksepil jedne dame. 

Štikle nose tokom celog dana

Štikle uvek čine da se osećate dobro, i daju samopouzdanje, a Britanke to dobro znaju i zato ih nose tokom celog dana. Zapamtite: one ne moraju biti opasno visoke ili neudobne! Dovoljne su i kitten salonke.

Znaju da ne mogu da pogreše sa blejzerom i košuljom

Dobro skrojen blejzer je osnovni komad koji treba da se nađe u svakom garderoberu. On se odlično kombinuje sa belom košuljom ili majicom na pruge, posebno kada vam je potreban klasičan look. Nikada ne možete pogrešiti sa ovim stajlingom.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...