Iako je jednako moćno kao savršena, mala crna haljina, crno odelo je ipak izbor tek malog broja glumica.

Pogotovo na velikim događajima poput Oskara, Golden Globesa, Met gale i Kanskog festivala. Čak i na običnim premijerama retko koja dama se ohrabri da umesto raskošne haljine Valentina, Armanija, Zuhair Murada i Chanela ponese jedan Saint Laurent smoking ili Dior odelo.

Do sada su hrabre bile tek Angie, Susan Sarandon, Emma Watson i njena imenakinja Stone, koje su uvek priznajemo blistale demonstrirajući koliko su dobro krojena odela moćno oružje na crvenom tepihu.

Međutim, nekako nam se čini da je apsolutna kraljica u nošenju istog, prelepa južnoafrička glumica Charlize Theron! Dok smo je gledali kako dominira crvenim tepihom odevena u crno Dior odelo i belu, ležarno stilizovanu košulju prošlo nam je kroz glavu "Kako si mogao Sean da je ostaviš!!".

Naime, jedna od najlepših žena današnjice ( čvrsto stojima iza ovog!) je Kan pokorila dvema prekrasnim izdanjima. Prvo je na Photocallu filma "The last face" mamila poglede odevena u romantičnu pink haljinu Givenchyja, da bi na premijeru došla u Dior odelu ispod kog je imala malo širu belu košulju s dubokim dekolteom koje je krasila Chopard ogrlica.  

Inače, najnoviji film lepe plavuše je režirao upravo njen bivši dečko, Sean Penn, a glumici društvo u filmu prave Javier Bardem i Jean Reno.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija