Čista elegancija: Charlize Theron održala lekciju kako se nosi crno odelo na Kanskom festivalu

foto: Profimedia

Moćna i prelepa! Theron je opet demonstrirala svoju aristokratsku lepotu na koju niko nije ostao imun!

Iako je jednako moćno kao savršena, mala crna haljina, crno odelo je ipak izbor tek malog broja glumica.

Pogotovo na velikim događajima poput Oskara, Golden Globesa, Met gale i Kanskog festivala. Čak i na običnim premijerama retko koja dama se ohrabri da umesto raskošne haljine Valentina, Armanija, Zuhair Murada i Chanela ponese jedan Saint Laurent smoking ili Dior odelo.

Do sada su hrabre bile tek Angie, Susan Sarandon, Emma Watson i njena imenakinja Stone, koje su uvek priznajemo blistale demonstrirajući koliko su dobro krojena odela moćno oružje na crvenom tepihu.

Međutim, nekako nam se čini da je apsolutna kraljica u nošenju istog, prelepa južnoafrička glumica Charlize Theron! Dok smo je gledali kako dominira crvenim tepihom odevena u crno Dior odelo i belu, ležarno stilizovanu košulju prošlo nam je kroz glavu "Kako si mogao Sean da je ostaviš!!".

Naime, jedna od najlepših žena današnjice ( čvrsto stojima iza ovog!) je Kan pokorila dvema prekrasnim izdanjima. Prvo je na Photocallu filma "The last face" mamila poglede odevena u romantičnu pink haljinu Givenchyja, da bi na premijeru došla u Dior odelu ispod kog je imala malo širu belu košulju s dubokim dekolteom koje je krasila Chopard ogrlica.  

Inače, najnoviji film lepe plavuše je režirao upravo njen bivši dečko, Sean Penn, a glumici društvo u filmu prave Javier Bardem i Jean Reno.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...