Iako ni u jednom dress codu ovogodišnja Met gala nije bilo naznačeno da se dame moraju pojaviti isključivo samo u haljini, većina pripadnica lepšeg pola (skoro pa sve) se na crvenom tepihu modnih Oskara pojavila upravo u skupocenim i raskošnim haljinama.

Svi sem Alexe Chung i SJP.

Dok je Alexa pobrla sve pohvale za svetlucavo Thakoon odelo kojim je odala počast Davidu Bowieju, zvezda serije "Sex and the city" je izazvala mahom loše komentare na račun svog belog odela.

Naime, belo odelo brenda Monse glumica je iskombinovala s plavim salonkama iz sopstvene kolekcije koje neodoljivo podsećaju na poznate Manolice kojima je Zverka zaprosio Carrie, dok je kompletan look upamćen kao još jedna situacija u kojoj je SJP teško odvojiti od njene najpoznatije uloge.

U moru raskošnih toaleta i dugačkih svečanih haljina, glumica je izabrala da se pojavi u pantalonama. I to ne bilo kakvim pantalonama! Naime, Sarah se pojavila u prilično kratkim pantalonama, nalik ležernijoj verziji kapri pantalona koje podsećaju i na pantalone koje su se nosile na francuskom dvoru. Ostatak je takođe bio nekako "pozorišni" - korsetna bluza ispod koje je obukla prozirnu nude košulju pufnastih rukava, dok je ceo look finiširala smoking blejzerom, izgledajući kao neka revolution lady.

Pa, kakav je vaš komentar? Like or dislike?

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija