Moramo da priznamo da nam je nekako krivo, jer je ova dama ostala u senci vojvotkinje od Kembridža i španske kraljice, Letizije, o kojima hvalospeve svakodnevno pišu svi mediji koji su izgleda zaboravili da je daleko pre pojave pomenutih, jordanska kraljica Rania važila za najelegentniju i najotmeniju damu neke kraljevske porodice.  

Da, spomenu je s vremena na vreme, ali ne u tolikoj meri kao miljenicu britanske kraljevske porodice. Tu smo krivi i mi, priznajemo! Jer i mi smo jedno vreme samo pratili Kate. Ali menjamo pravac, i ovoga puta se fokusiramo na ženu koja je od prvog pojavljivanja bila i ostala jedna od najbolje odevenih žena na svetu!

Ženstvena i otmena, Rania je otelotvorenje čiste elegancije. Evidentno je da za razliku od Kate, Rania voli da nosi skupoceniju modu, ali na njoj je svaki detalj pažljivo odabran.

Za vreme zvanične posete Ban Ki Moona Jordanu, Rania je obukla na prijemu ljubičastoteget džemper, rolke u jarkoj nijansi ciklame i suknju kožnog prešivenog kaiša koju prvi vrhu krasi sitan tačkast print. 

Ceo look Rania je finiširala lakovanim plavičastim salonkama i mini Fendinu torbu Peekaboo.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija