Povratak u Njujork je popularnu Gigi sačekao sa mnoštvom poslovnih obaveza pa smo lepu plavušu često viđali na ulicama okupiranu poslovnim razgovorima, dok je jurila sa jednog snimanja na drugo.

Svaki put, iako u evidentnoj žurbi, Hadid je izgledala sređeno i negovano, verna svom minimalističnom polusportskom stilu koji je ipak odlika većine supermodela.

Prvi je bio rezervisan za all black izdanje koje je Gigi ponela u grunge, seksi stilu izabravši dugačku crnu haljinu s rolkom i dubokim prorezom sa strane koji je otkrio njene vretenasto, duge noge. Ostatak je takođe bio stylish: vuneni, crni džemper i crne, duboke mokasine od lakovane kože.

Minimalno detaljisanje u vidu crnih, efektnih naočara za sunce i njena duga, divlja plava kosa su osvežili ovu savršenu all black kombinaciju za prve prolećne dane. 

All white kombinaciju smo videli na snimanju za Maybelline. Ovoga puta je preovladao sportski look. Za to je su mahom bile zaslužne bele patike, debljeg đona, ali i ležerni, oversize modeli jakne i pantalona, u kojima je Gigi pozirala pred fotografom, stilizovana u bele, okrugle naočare i zlatni prsten.      

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija