Teksas tuksedo odelo ili denim uniforma? Bez obzira kako ovaj look nazivate, denim + denim trend je relativno skoro doživeo vrhunac svoje popularnosti...

(Pogledajte IT denim komade za prolećnu sezonu)

Alexa Chung, Zoe Kraviz i Jennifer Lopez su dame koje su ga prve ponele i proslavile, ali i ponudile uvid u njihovo šik viđenje ovog looka. Ipak, najnoviji stajling Alessandre Ambrosio se definitivno izdvojio svojom posebnošću. 

Brazilska manekenka je za opuštenu šetnju kalifornijskim ulicama odabrala da ponese denim trend, na samo njoj svojstven način: u različitim krojevima i nijansama plavog teksasa!

(Denim + denim u režiji Jennifer Lopez)

Ležerna jakna ravnog kroja se savršeno uklopila sa širokim trapericama tamnijeg teksasa, inspirisanim modom sedamdestih. Pored ovih neobičnih komada koji poseduju pravi vintidž vajb, Alessandra je odabrala jednako dobre aksesoare koji su celokupan outfit podigli na viši nivo. 

Braon kožni ranac i Fendi sandale sa kaišićima su se savršeno stopile u ovu modnu kombinaciju, zajedno sa neizostavnim detaljem: klasičnim pilotskim naočarima sa oblim staklima!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija