Od glave do pete u cveću: Savršena cvetna kombinacija Olivije Palermo

foto: Olivia Palermo / Phill Taylor

Ima li bolge načina dočekati proleće od outfita koji je baziran na isključivo modelima koje krasi cvetni desen? Mi, ali i Olivia mislimo da NEMA!

Ko god vam je rekao da ne možete da nosite cvetni desen od glave do pete, taj nije još uvek video poslednju kombinaciju Olivije Palermo! Poznata Njujorčanka koja se i proslavila kombinujući različite desene, kao i brendove, odavno zna koju moć imaju izdanja koja se baziraju na cvetnom printu.

Njen savet? Držite se jednog motiva. Nek varijacije budu u domenu kolorita, ali cvetni motiv koji se pojavljuje na gornjim i donjim delima nek ostane isti ili bar sličan. 

Naime, pre nekoliko dana zatekli smo Oliviju na kišnim ulicama Pariza u sjajnom prolećnom izdanju koji se bazirao na modelima crvetnog desena. Olivia se opredelila za cvetne modele s potpisom brenda Moncler Gamme Rouge - pufnasti beli, sporty mantil, sive cigaret pantalone i bele patike. 

Najveću pažnju nam je ipak privukao decentni desen koji je obeležio sve modele, samo u različitim kolorističkim rešenjima. Savršen naćin da ostanete u minimalističnom izdanju, ali s nagoveštajem proleća. 

foto: Instagram / theworldwidewardrobe

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...