10 najvećih street style zvezda iz Rusije

Foto: Instagram / dariamalygina

Trenutno se u Moskvi održava ruski Fashion week. Našu pažnju privlače dame koje kroje street style trendove u Rusiji!

Na koju Ruskinju pomislite kada vam spomenemo stil? Miru? Elenu? Ulyanu? Viku? Pokušajte bar na tren da zaboravite na ove trendi cure i upoznate street style zvezde iz Rusije koje možda još više kroje trendove od pomenutih dama.

Reč je mahom o armiji atraktivnih modela, urednica i stilistkinja koje menjaju street style modu atraktivnim, nesvakidašnjim i autentičnim kombinacijama.

Od elektro, DJ zvezde koja na neverovatan način nosi elegantna smoking odela do fotografkinje koja miksuje domaće ruske dizajnere sa zapadnim brendovima, predstavljamo vam deset novih ruskih street style zvezda koje morate da znate. 

Olga Karput, vlasnik Kuznetsky Most 20 

Upoznajte Olgu Karput, damu koja je osnovala moskovsku concept radnju Kuznetsky Most 20. Poznata kao veliki ljubitelj londonske street style mode, od Ashisha do Nasira Mazhara, ova It cura takođe često podržava rad ruskih dizajnera, među kojima se posebno ističe Tigran Avestiyan. 

 

A post shared by Olga Karput (@okarput) on Jun 29, 2017 at 6:19am PDT

 

Anka Tsitsishvili, vlasnik INDEXflat 

Anka Tsitsishvili je u okviru svoje prodavnice INDEXflat zapravo nezvanični ambasador gruzijskih dizajnera. Od Moskovske do Pariske nedelje mode, imaćete priliku da vidite Anku u transkontinentalnim modnim kombinacijama, od Givenchyja do ruskih dizajnerskih kreacija Jenia Kima i ateljea Kikala.

 

Ilona Stolie, fotograf

Ako postoji prava ruska street style senzacija, to je fotografkinja Ilona Stolie. Ovu neobičnu umetnicu često viđamo u šetnji Hampton Courtsom u Engleskoj, odevenu u Marc Jacobs i svetlucave Ashish komadie. Plus, ona ima fantastičan yummy-mummy stil, te je često možemo videti kako pozira sa svojoj ćerkom, u totalno usklađenim outfitima. 

 

A post shared by Anh Huy Phạm (@ahuypham) on Jan 9, 2016 at 2:30am PST
 

Natalia Dogadina, vlasnik Rehabshop

Natalia Dogadina, vlasnica moskovske radnje Rehabeshop je poznata po jednostavnom stilu, te je često vidimo u basic komadima: kežual jeans, patike i pastelni statement kaputi su njen lični pečat.

 

A post shared by Natalia Dogadina (@ndogadina) on Jul 23, 2017 at 12:13am PDT
 

Lilit Rashoyan, urednik

Fokusiranjem na detalje, Lilit Rashoyan uspeva da najjednostavniju crnu kombinaciju pretvori u neverovatan look. Ponekad je reč o naboru, sečenim detaljima ili krznenim elementima koji dokazuju da malo odstupanje od "pravila" daje celokupnom stajlingu jedan chic vajb.

 

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
POVEZANE VESTI
Inicijalizacija u toku...