Holivudska glumica Kate Hudson spada u dame koje već dugi niz godina izgledaju vitko i zdravo. Fit telo, preslatka glumica duguje disciplinovanom i kontantnom vežbanju, zdravoj ishrani ali i genetici s obzirom da njena majka, poznata glumica - Goldie Hawn, od početka karijere takođe ima sjajnu liniju.

Međutim, 36-godišnja glumica i pored sjajno oblikovanog tela kojim pleni na crvenom tepihu, često ističe kako nije uvek bila zadovoljna niti srećna sa svojim fizičkim izgledom i kako se dosta borila sa nesigurnostima.  

U to nam je teško da poverujemo, pogotovo ako znamo kako je svako njeno red carpet pojavljivanje upečatljivo, seksi, obeleženo kreacijama u kojima Kate otkriva maksimum svog tela birajući modele prepune proreza, šlica, prozirnih detalja.      

Na premijeri filma Kung Fu Panda 3, u kom glumi, Kate se pojavila u čarobnoj i krajnje ženstvenoj haljini u svetloružičastoj boji.

Izgledajući vrlo sveže i mladoliko, Hudsonova se ovoga puta opredelila za vrlo svedenu i ženstvenu haljinu J. Mendela, pastelne boje koja je sjajno išla uz njen ten, razbarušen kraći bob i ruž u boji višnje.

Plisiran materijal, otvorena leđa i decentan V dekolte sa zvonastim rukavima do lakta su kompletnu kombinaciju učinili eteričnom, nežnom i svedenom... 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija