Nedelja mode u Londonu je bila idealna prilika za kratku pauzu i zadržavanje u gradu, koju je Olivia maksimalno iskoristila za odmor, druženje i sarađivanje sa ljudima iz sveta mode, kao i šetanje najboljih outfita.

(Najbolja izdanja Olivije Palermo sa NewYork Fashion Week-a)

Za samo 48 sati, poznata trendseterka je sedela u prvom redu na šest najvećih revija koje smo svi dugo čekali... Još nešto?

Za svaku od njih, ova Amerikanka je spremila fantastične kombinacije koje predstavljaju miks različitih stilova.

(Olivia Palermo: Model jeansa koji poznata trendseterka uvek nosi za vreme FW-a)

Evo šta smo naučili iz njenog napornog rasporeda....

Subota 15h: Emilia Wickstead

Olivia je za prvo pojavljivanje na LFW, na reviji Emilie Wickstead odlučila da ponese iscepan jeans i džemper, preko kog je prebacila sivo-belu bundicu od veštačkog krzna koja je celu kombinaciju učinila mnogo glamuroznijom. Uz gležnjače na štiklu, ova kombinacija je bila jednako chic i udobna!

Subota popodne: Šoping

Poznata trendseterka je popodnevnu šetnju Londonom iskoristila za pokazivanje još jednog sofisticiranog outfita. Traperice dužine do gležnja, bomberka i Louboutin cipele su bile pravi izbor za obilazak grada i kupovinu. I još nešto, Olivia je ovom kombinacijom dokazala da bomber jakna može da izgleda i elegantno, a ne isključivo sportski. Crveni svilenkasti detalji na jakni i Louboutin sandale sa kaišićima su savršen chic spoj!

Nedelja 14h: Topshop Unique

Za razliku od prethodnog dana, Olivia je u nedelju predstavila klasičan i elegantan outfit koji je ponela na Topshop reviji. Komplet koji se sastoji od prugastih pantalona i bluze, i dugački crni mantil predstavljaju pravi primer slojevitog odevanja, savršenog za prolećne dane.

Ponedeljak 13h: Burberry

Modna kuća Burberry je poznata po okupljanju najvećih IT dama i modnih gurua koji zaposedaju prve redove. Olivia je za ovu važnu reviju odabrala da ponese maksi haljinu u boho stilu i dugačke čizme preko kolena. Ovaj neobičan look predstavlja pravi kontrast boja, mastilo plave i bordo boje, a floralni desen nas je podsetio na proleće i brojne fesivale koji nam se bliže.

Ponedeljak 15h: Christopher Kane

Ovo dark izdanje predstavlja odstupanje od klasičnih paleta boja koje obično Olivia rado bira. Sa krznom, srebrnim detaljima i chokerom, Olivia nam je ovog puta pokazala svoju buntovničnu stranu, koja nam se mnogo dopada. 

Ponedeljak 17h: Peter Pilotto

Do sada smo imali priliku da često viđamo Oliviu u minimalističkim modnim kombinacijama, a sada je, pored boho i dark stila, rešila da nam pokaže i jedan maksimalistički. Dakle, Olivia je ponela pregrtš komada i aksesoara koje je savršeno inkorporirala u svoj look: jakna sa krznom, suknja sa prugama, džemper sa neobičnim desenom ispod koga proviruje košulja sa tufnama. Ključ? Proradite na slojevima i teksuturama koje treba da se stapaju jedna sa drugom...

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija