Nakon snimanja važnog modnog editorijala za magazin Sports Ilustrated, Gigi je veoma brzo počela da radi na promotivnim aktivnostima.

(6 omiljenih odevnih komada Gigi Hadid)

Pri tome ne mislimo na dosadne događaje i zvanična okupljanja, već na najveću žurku koja je bila podeljena u dva dana. Pitate se ko je bio zvezda večeri?

Niko drugi nego Gigi Hadid!

Uveliko topao Majami je ugostio najveće holivudske zvezde i IT devojke današnjice, koje su uveličale big event i zasijale u punom sjaju. Pored fantastične Chrissy Teigen i zanosne Lily Aldridge, u samom fokusu se našla upravo zvezda Sports Ilustrated editorijala.

Nakon zanosnih fotografija u kupaćim kostimima koje smo imali priliku da vidimo u magazinu, Gigi je rešila da nam donese malo letnje atmosfere i prošeta jednako zavodljiva izdanja...

(Učite od Gigi Hadid: Kako da nosite crvene helanke + štikle)

Prirodne kose, skupljene u nizak rep i blago preplanulog tena, Gigi je zablistala u veoma efektnom belom kompletu koji se sastojao od topa i pensil suknje dubokog struka.

Jednostavna pencil suknja poseduje veliki, duboko sečen prorez koji je otkrio Gigine savršeno izvajane noge, dok je nešto kraći top sa velikom kragnom skrenuo pažnju na zategnut stomak, na kojem Gigi već duže vreme radi.

U skladu sa ovim all white izdanjem, manekenka je odabrala da ponese snežnobele cipele na špic koje su čitavoj kombinaciji dale dašak elegancije... I čini se da ništa više nije bilo potrebno, jer je Gigi blistala celo veče, dok su kamere aparata bilo uprte u nju.

Već sledećeg dana, promocija magazina i samog editorijala je dostigla svoj vrhunac, kada je uredništvo magazina na čelu sa Gigi Hadid ponovo okupilo veliki broj ljudi iz svetskog showbiza.

(Učite od Gigi Hadid: Kako da nosite bomber jaknu kao top model)

Drugi dan, druga Sports Illustrated žurka i još jedan neverovatan outfit Gigi Hadid!

Lepa manekenka je za drugu veliku proslavu odabrala da ponese usku mini haljinu u nude boji koju je krasio perfektan zlatni končani vez. Reč je o kreaciji čuvenog dizajnera Herve Legera, iz njegove Resort 2016. kolekcije. 

Ovaj pretežno seksi outfit, Gigi je unapredila drap dugačkim čizmama preko kolena koje su istakle njene duge noge! 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija