Poznata britanska dizajnerka Victoria Beckham je na Njujorškoj nedelji mode uspela da izazove ovacije fantastičnom kolekcijom u kojoj su dominirali kaputi i haljine. Već tada je većinu posetilaca iznenadila kada se na kraju revije poklonila u prilično ležernom izdanju koji je podrazumevao i neobičan izbor cipela!

Svakako je neobično što je Vic inače fan vrtoglavo visokih potpetica odabrala ravne cipele za defile svoje revije, i to ne neke mokasine ili oksfordice, već patike!

Dizajnerka itekako prati svetske trendove te nije mogla odoleti belim Adidas Stan Smith patikama koje je nosila čak dva puta poslednjih dana.

I kad se poklonila, ali i kasnije na ulicama Njujorka, Victoria je bele It patike iskombinovala sa krpicama iz sopstvene kolekcije. Njujorška šetnja je bila rezervisana za modroplavu rolku i sivkaste, svilenkaste pantalone.

Moramo da priznamo kako nam se prilično sviđa ova ležerna Victoria koja bar u domenu kose i šminke, kao i svojih statement naočara ostaje verna stilu hladne kraljice.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija