U stilu prave dive: Penelope Cruz blistala u spektakularnoj vintage Ungaro haljini

foto: Profimedia

Penelope Cruz u svom možda i najboljem red carpet izdanju!

Možda se to samo nama čini ali glamur u onom pravom, holivudskom smislu, kao da je ispario sa crvenog tepiha ustupajući mesto neobičnim, prilično smelim kombinacijama poznatih dama koje kao da se utrkuju koja će da pokaže više svog tela, dekoltea. Ili je to, ili potpuna jednoličnost u vidu jednostavnih, monohromatskih kreacija kojima nedostaje malo edgy momenta, malo neustrašivosti.  

Retke su filmske premijere na kojima filmske glumice stvarno izgledaju kao dive. Poslednja koju pamtimo da nas je ostavila bez teksta je londonska premijera Bonda. Ali to je 007, ako nas razumete, i tu se greške ne praštaju.

Zašto pišemo o ovome? Zato što nas je Penelope Cruz podsetila da old good glamour nije umro, ili da se još uvek bar krije u "malim, ali opasnim bočicama".

Prelepa španska glumica se pojavila na madridskoj premijeri Zoolandera 2 u kome glumi kraj Bena Stillera i Owena Wilsona.

I iako se u Zoolanderu 2 sve vrti oko mode, prava modna zvezda filma je da budemo realni, Penelope Cruz koja se na premijeri pojavila u vintage Ungaro haljini koja ima svetlucavu polunude podlogu preko koje dominira nabrana svila u snežnobeloj boji.     

Glamuroznu haljinu koja izgleda po kroju kao kreacija neke rimske boginje, sve sa čvorom u predelu struka i naborima, Cruz je nadogradila skupocenim Chopard dijamantskim minđušama.

Prelepa glumičina kestenjastocrna kosa i šminka u bronzanosmeđim tonovima je kompletan look finiširala na najbolji mogući način. Na madridskoj premijeri pojavio se i Mario Testino koji je ceo event ovekovečio na svom foto-aparatu.

Stvarno jedno od najboljih red carpet izdanja glumice i supruge Javiera Bardema. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin