Mira, Ulyana, Anya... Fashion Week nam uvek obezbedi i defile prelepih ruskih dama koje ne propuštaju skoro nijednu reviju slavnih dizajnera. Ako FW kada su na programu ready-to-wear kolekcije i propuste ( mada, to je nemogućee!), budite sigurni da će Nedelju visoke mode ispratiti od prve do poslednje revije jer u njihovom garderoberu mahom i jesu krpice visoke mode.

Iako smo na ulicama Pariza juče primetili skoro sve najpopularnije Ruskinje, pažnju nam je ipak najviše ukrala Elena Perminova koja se pojavila na Giambattista Valli reviji u pratnji sestre i make-up visažistkinje Aleksandre Kirienko.   

Dve stylish Ruskinje su se prilično zabavljale na reviji italijanskog dizajnera, tome svedoče fotografije koje je Elena postovala na svom Instagram profilu. Dok je Aleksandra bila elegantna u all black odelu, Elena se opredelila za skinny jeans, belu majicu, poluduboke čizmice, YSL torbu i belu bundicu.

Poseban detalj je svakako crna kravata koju je Elena ležerno prebacila oko vrata, bez vezivanja, dokazavši kako jedan detalj može da promeni kompletan stajling.   

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija