Glamur na minusu: Gwyneth Paltrow u vunenoj sivoj haljini s rolkom na crvenom tepihu

foto: Profimedia

Niska temperatura i snežna idila Austrije su krojile look lepe američke glumice koja je odlučila da se na Audi eventu pojavi odevena u vunenu haljinu!

Crveni tepih je po difoltu rezervisan za glamurozne haljine, gola, otkrivena leđa, duboke dekolte, proreze, Swarovski i drugi skupoceni nakit. Retko, skoro pa nikad nismo imali prilike da vidimo da se neka dama pojavi na Oskarima ili Zlatnim globusima, odevena u vunenu do grla zatvorenu haljinu.

Impossible!

Ali, Gwyneth Paltrow ne misli tako! Toplo ili elegantno? Komforno ili stilizovano? Gwyneth ne želi da bira, već je osmislila look koji je istovremeno i topao i praktičan, i efektan i prilično glam.

Naime, poznatu glumicu smo juče uočili u Austriji na Audijevom gala eventu u savršenoj sivoj cozy maksi vunenoj haljini s rolkom i nabranim šlepom koju je Paltrow osvežila belim, elegantnim kaputom Michaela Korsa, midi dužine. 

Glumica je uspela da na crvenom tepihu ukrade svu pažnju bez otkrivanja tela ili glam haljine, izgledajući sofisticirano i elegantno, u stilu Grace Kelly i Rite Hayworth koje su često umele da iznesu slična dramtična a opet elegantna izdanja na evropskim događajima koji su podrazumevali crveni tepih. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin