Slojevito stilizovanje često ne podrazumeva samo dva sloja odeće na nama, već ponekad i više od 4, zavisno od momenta ali i temerature. Štoo biva hladnije, to i naše stilizovanje dobija nove slojeve, zar ne?

U momentima debelog minusa moramo ne samo da budemo praktični već i kreativni ukoliko ne želimo da izgledamo kao da smo samo nabacali odeću na sebe. Poslednji trend prednjači da postane najomiljeniji, a tome je znatno doprineo street style koji ga odavno šeta.

Naime, ukoliko ste veliki fan blejzera i kaputa onda biste ova dva komada trebali da nosite u paru i to zajedno sa košuljom. Iako je ovo stari dobri trik, verujete nam da zimi ništa ne izgleda otmenije i uglađenije od nekog izdanja koji je baziran na ovim komadima.

Malo šire svilenkaste pantalone do poda, bela košulja sa podignutom kragnom i otkopčanim dugmetom pri vrhu, štofani ili somotski blejzer otkopčan i kaput od najfinije vune u prelepoj camel nijansi. Prelepoooo. 

Ukoliko ne volite kaput, umesto njega možete da ponesete bajkersku malo veću jaknu. Ovo je daleko edgy, cool look rezervisan za cure koje umesto štikli preferiraju ravne gležnjače ili patike. 

U bilo kom slučaju držite se jedne svedene palete, i miksujte teksture.

instagram: le21eme

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija