Neki joj prebacuju mršavost, umoran izgled, koščato lice, ali mi moramo da priznamo da Victoria Beckham često ume da izgleda kao najseksepilnija žena na svetu, tako da mi očito ne vidimo ništa od tog.

Ubeđeni smo da velikim delom tome doprinosi njen besprekoran izgled, njene fantastične kombinacije koje pune medijske stupce jer od svih stylish dama, Victoria se minimum jednom nedeljno ( pored Olivie Palermo i Jessice Alba) nađe na best dressed listama najpopularnijih portala sveta. 

Još kada znamo da Victoria mahom nosi svoje modele, volimo je još više! A u poslednjem je uspela da nam otme jedno dugačko "wow" jer je izgledala istovremeno elegantno i seksi!

Takav utisak Vic duguje ljubičastoj slip haljini sa šlicevima sa strane i čipkanim aplikacijama pri dnu, ali i satenskom crnom mantilu koji je obukla preko slip haljine. Pogađate, oba komada su iz njene Pre Autumn/Winter 2016 kolekcije.

Ipak, britanska kreatorka nije nas samo oduševila odevnom kombinacijom već i cipelama. I to kakvim!!! Naime, Vic je izabrala cipele francuskog brenda Balmain, inače omiljene modne kuće Kardashian klana, ali i kompletne modeling bande koja dominira svetom kampanja, editorijala i revija.

Kožne sandale u crnoj boji sa tankim kaiščićem bile bi just ordinary da nema zlatnog vrha i zlatne potpetice koje su ih učinile cipelama od milion dolara. Da, Vic prosto obožava stileto model ali asimetrične detalje pa ove cipele kao da su krojene za nju.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija