Fantastična Rachel Zoe, stilistkinja, dizajnerka, TV voditelj i modni guru daje vam savete za svečano koktel oblačenje, koji će vam poslužiti tokom praznika. 

Prema njenom mišljenju, prvo i osnovno je da napravite razliku između svakodnevnih varijanti i birate nešto glamuroznije i elegantnije komade.

Prepustite se Rachel savetima i zablistajte tokom prazničnih slavlja!

1. Kada želite da se izdvojite iz gomile, a ipak da se osećate udobno opredelite se za crni kombinezon umesto male crne haljine. Njega ćete savršeno iskoristiti za sve praznične proslave.

2. Ako šljokice čuvate za neku drugu, specijalnu priliku, smoking je uvek dobra alternativa.

3. Kada je reč o frizuri, za jednostavni i glamurozni look vežite kosu u punđu, koju možete ukrasiti statement nakitom.

4. Dodajte malu dozu glamura vašoj maloj crnoj haljini tako što ćete uz nju iskombinovati crne ili srebrne salonke.

5. Kako biste vaš izgled podigli na viši nivo, zamenite vaš dnevni nude karmin za tamno ljubičasti ili crveni ruž.

6. Kada je reč o aksesoarima, odaberite tašnu ili popularnu clutch torbicu koja je ukrašena metalik ili krznenim elementima. 

7. Šminka bi trebala da bude jaka i sofisticirana. Dakle, zadimite oči sivom smokey eye senkom ili uokvirite oči crnim ajlajnerom. 

8. Dodajte glamura vašem outfitu tako što ćete poneti koktel haljinu sa krznenim ogrtačem ili tuxedo (smoking) jaknom koji će vam grejati ramena.

9. Razmislite o resama i usudite se da ponesete ovaj trend. Kratka chic bluza ili statement jakna, obogaćene resama bi bila odličan izbor.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrb