Ovo je onaj period godine kada se samo nižu praznična okupljanja, proslave, žurke..., na kojima viđamo muzičku, modnu i filmsku elitu u svojim najglamuroznijim izdanjima.   

Takođe je period kada se privode kraju sezone rijalitija i muzičkih showa. Upravo na snimanju X Factora, Rita Ora inače sudija showa se pobrinula za malu dozu drame kada se pojavila u seksepilnoj i prilično smeloj haljini s potpisom Versacea. 

Naime, britanska pevačica je za ovu priliku odenula dugačku haljinu cvetnog printa kojom nas je podsetila na legendarno izdanje njene starije koleginice J.Lo. Tačnije, njen prilično izazovni, duboki dekolte nam je omogućio jedan flešbek, deja vu momenat na zelenu Versace haljinu koju je J.Lo nosila na dodeli Grammy nagrada daleke 2000. godine.

Dok je Lopezina haljina imala više taj "tropski" momenat, Ritina je imala boho vajb sa prijatnom lavanda bojom kao osnovom haljine, kao i krznenom ivicom kojom je opšivena cela haljina.

Za glamur se pobrinuo neon štras kojim je haljina takođe ukrašena, sjajna, purple senka i njena ravno ispeglana ombre kosa.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija