Ako spadate u onu grupu žena koje neguju damski stil, onda ste sigurno dobro upoznate sa elegantnom estetikom američke blogerke Blair Eadie...

Blair ne eksperimentiše puno i drži se top sezonskih komada koje prilagođava u tipičnom komercijalnom i masama privlačnom stilu. Na njenoj stranici nećete naučiti kako spojiti dva različita komada ili mešati teksture kako biste dobili neobičan look, ali ćete uživati u pogledu na bezvremensku klasiku s mrvicom Bradshaw stila te se inspirisati za izgled chic gradske dame.

(Blair Eadie: Kul blogerka sa tla Amerike)

Svi komadi koje nosi nisu nužno dizajnerski, ali su ukomponovani u savršen sklad sa popularnim i pristupačnim američkim brendovima.

Sa njene stranice Atlantic Pacific izdvojili smo tri looka:

Boja kamilje dlake izuzetno je popularna svake hladne sezone. Lako se kombinuje, topla je i izuzetno elegantna. Blair je nabavila sako sa potpisom kuće Gap te ga je oplemenila s otmenim brošem kuće Chanel. Look je upotpunila prugastom rolkom, fantastičnim ravnim, lakovanim cipelama Nicholasa Kirkwooda i crnim farmericama J. Brand.

Mornarski stil gotovo je nemoguće zaobići.

High end i high street kuće na svoje police uvrstile su kapute, sakoe i jakne koje koketiraju s mornarskim detaljima, od naglašenih ramena ukrašenih vojnim naramenicama (epoletama) do zlatnih admiralskih dugmadi.

Blair je za ovu trendovsku kombinaciju odabrala zvoncare brenda Frame Denim, plavi kaput kuće Smythe i običnu pamučnu majicu s prugicama. Look je zaokružila crvenom Chanel torbom i klasičnim salonkama Steve Madden.

Ljubitelji pastelnih tonova zaljubiće se u ovaj oversize kaput s potpisom kuće Carven jer plavuše najbolje nose pastelno ružičaste tonove! Te ako tražite svoju boju odlučite se za baby plavu ili baby ružičastu verziju. Kaput je iskombinovala sa običnim farmericama Frame Denim, ženstvenim cipelama na vezivanje M. Gemi i džemperom iz online prodavnice ASOS.

izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija