Večita dilema: koji tip cipela odgovara kojem modelu farmerica? Boyfriend, skinny, zvoncare ili pak kratke zvonaste?

Svaki model slaže se uz određene cipele uz koje forma farmerica najviše dolazi do izražaja, ističe figuru ili izdužuje noge. 

Kada pronađete svoju idealnu siluetu i dužinu, prave će cipele na vašim stopalima samo još dodatno istaknuti prednosti vašeg jeansa. Donosimo vam 4 različita predloga za kombinovanje s kojim nikako ne možete pogrešiti.

Zvoncare + platforme

Zvoncare su opet u trendu, a najbolje izgledaju ako ih uparite s cipelama na platformu koje će dodatno izdužiti vašu siluetu. Ako volite da pratite trendove imajte na umu da su sedamdesete ove jeseni u modi, te je ovo vaša dobitna kombinacija u kojoj ćete sigurno izgledati senzacionalno. 

foto: Net-a-porter

Boyfriend jeans + loaferice

Širok boyfriend model fantastično će izgledati ako ga kombinujete na ravne cipele poput mokasina. I to pogotovo ako su farmerice dužine do članka. Pomenuta kombinacija može izvrsno da posluži za casual petak na poslu ili kao outfit za ležernu kafu s prijateljicama u gradu.

foto: Net-a-porter

Skinny jeans + stiletto 

Obožavamo ovu kombinaciju jer istovremeno deluje izrazito prefinjeno, ali i casual. Potpetice stiletto cipelica izdužiće vam već istaknute noge u uskom skinny jeansu pogotovo radi li se o pantalonama 3/4 dužine koje vam decentno otkrivaju članke. Idealna kombinacija za prelazno letnje-jesenjske dane u gradu.

foto: Net-a-porter

Kratke + poluduboke čizmice

Gležnjače vole farmerice klasičnog, polubaggy kroja koje su dužine do članka. 

foto: Net-a-porter

izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija