Pre Kate, Letizije i monaške princeze Beatrice bila je i još uvek jeste, jordanska kraljica Rania koja je važila daleko pre pomenutih dama za najbolje obučenu ženu plave krvi!

Iako su je na momenat ( iako mi nikada nismo zaboravili na nju) u drugi plan stavile dame poput Kate i Letizije, Ranije je nastavila da demonstrira svoje stilsko umeće koje ju je proslavilo i učinilo jednom od najobožovanijih žena na svetu!

Ovih dana, kraljica Rania je bila u poseti Parizu. Tokom pariske avanture prelepa kraljica je pored zakazanih obaveza, posetila i nekoliko pariskih muzeja, među kojima je naravno bio i Luvr. Društvo joj je pravila 18-godišnja čerka, princeza Iman koja je prava mešavina roditelja.

U francuskoj metropoli Ranije je blistala u zapadnjačkim izdanjima koje je ipak nekim detaljem učinila malčice i orijentalnim. Nama je za oko zapao onaj sa belkastokrem kilote pantalonama koje je nadogradila mrežastom, čipkanom bluzom u modroplavoj boji preko koje je obukla svileni ogrtač bez rukava u istoj nijansi.

Skupljena kosa u polumessy punđu, zlatkaste salonke i torba u pesak boji su bili savršeno finiširanje ovog modernog izdanja.  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija