Sve žene i te kako dosta pažnje obraćaju na svoj izgled, ali često zbog nedostatka vremena jednostavno ne stignu bas svakog jutra da odaberu pravu modnu kombinaciju i nekada im to oduzme prilično vremena.

Na sreću i za to postoji rešenje, a mi vam dajemo nekoliko jednostavnih saveta kojima ćete obogatiti vaš look- brzo i jednostavno!

Sve što vam je potrebno je neki mali detalj, nežna ogrlica ili efektan prsten koji će se savršeno slagati uz romantičnu i nežnu haljinu u kojoj ćete se osećate prijatno i elegnatno.

Evo koje komade biste uvek trebali da imet u vidu jer brzo i na efektan način garantuju instant_style:

Haljina sa printom

Mnogi modeli ovakvog tipa su takvi da možete da ih nosite tokom celog dana, kako na poslu, ali i u noćnom izlasku. Odlično se kombinuju uz ravnu obuću, kao i uz visoke potpetice. Igrajte se i pravite svoju savršenu kombinaciju.

Foto: Shop-Harpers Bazaar/Promo

Košulja-haljina

Pravi modni pogodak ove sezone je košulja-haljina koja je najbolji primer kako je jednostavnost uvek na ceni. Ona je jednostavno „must have“

Foto: Mango/Promo

Cvetna haljina

Ove godine su cvetni printovi-motivi na haljinama apsolutni hit u svetu. Cvetna haljina je savršen izbor za prolećne dane. Sjajno se kombinuju sa visokim potpeticama i baletankama, a pritom ne zahtevaju nikakve dodatne detalje, jer su same po sebi dovoljne.

Foto: Zara/Promo

Metalik haljina

Ukoliko želite da se istaknete na nekom partyju ili samo želite da oduševite sve oko sebe, tada će pravi izbor biti haljina metalik materijala. Nakit vam nije potreban.

Foto: Net-a-porter/Promo

Haljina sa zvonastim rukavima

Ako izaberete haljinu sa nekim od upečatljivih modnih detalja kao što su zvonasti rukavi, onda nije potrebno da koristite druge dodatne aksesoare.

Foto: Nasty Gal/ Promo

Crna haljina

Crna haljina često može da deluje monotono i jednolično, ali ukoliko tu monotoniju razbijete sitnim detaljima, izgledaćete opušteno i ekstravagandno.

Foto: Reformation/Promo

Tekst priredila: Katarina Vasiljević