Elegantna, eterična, jednostavna... Bela haljina se odavno poistovećuje sa nežnošću i čistoćom pa nije ni čudo što već godinama obožavamo da je nosimo čim otopli.

Bela mala haljine je takođe jedan od omiljenih modela popularnih blogerki koje htele da priznaju ili ne, se takmiče iz dana u dan koja će imati veću i glasniju armiju obožavatelja i sledbenika. 

(Sedamdesete u režiji najboljih blogerki)

Mala bela haljina nije samo jednostavan outfit koji možete da nosite celo proleće i leto već kombinacija koja vam garantuje svež i elegantan izgled koji ne može da prođe nezapaženo. 

(Kristina Bazan: Porcelanska lepotica čije bravure obožavamo)

Uspešna i uvek stilizovana besprekorno, Kristina Bazan na svom blogu Kayture svakodnevno deli lekcije stila. Nedavno smo imali prilike da je vidimo upravo u romantičnoj i zavodljivoj beloj haljini koja je odisala nekim decentnim seksepilom!

(Klasa 2015: 7 najuticajnijih blogera današnjice)

Odabrala je prekrasnu haljinu velikog Elia Saaba s delikatnim čipkanim detaljima, dok je kompetan styling zaokružila klasičnim komadima, takođe bele boje – belim Chloé kaputom klasičnog kroja, belim sandalama na petu, ponovo s potpisom Elia, srebrnom clutch torbicom Anye Andernach i luksuznim nakitom kuće Chopard.

Savršeno!