Za dobar izgled, zaista vam ne treba mnogo para. Sve što vam je potreno je nekoliko starih krpica, nekoliko novih i IDEJA.

Na primer... ponekad i sama promena palete boja, koju nosite, može osvežiti vaš celokupan izgled i podići ga na potpuno novi nivo. 

Pred vama je 9 ideja, koje vam mogu pomoći u postizanju bogatijeg looka.

Predlog #1 Belo

Ukoliko nosite skroz belo, vaš outfit će izgledati sveže i chic. Probajte da ukombinujete vaš beli blejzer, lagane bele pantalone ravnog kroja, i majicu + sandale/cipele i torbu u nekim od svetlijih zemljanih tonova. Iznenadićete se koliko dobro izgleda.

Predlog #2 Strukirana jakna

Ukoliko nemate ovakvu jaknu, nije ni bitno! Jednostavno, uzmite kaiš u istoj nijansi i zavežite ga preko. Naglašen struk je uvek dobra i zavodljiva damska varijanta.

Predlog #3 Razne dužine

Dodprinesite malo dramatičnom izgledu vaše suknje ili haljine, tako što ćete je ukombinovati sa trench kaputom ili dugačkim laganim džemperom bez rukava.

Predlog #4 Raskopčajte dugmad

Obucite veoma dugačku košulju preko suknje ili pantalona... I jednostavno raskopčajte donji deo. Dobićete potpuno nov blago slojevit i stylish izgled.

Predlog #5 Kombinovanje stilova

Zamislite da ukombinujete veoma fancy suknju sa sportskim patikama. Deluje otkačeno i chic u isto vreme. A da ne pričamo o tome koliko je udobnije nego da nosite potpetice!

Predlog #6 Duža suknja

Nemojte nas pogrešno shvatiti. Mi i dalje obožavamo dobre mini i elegantne suknje, ali... Duža verzija (ipak!) izgleda uglađenije i skuplje.

Predlog #7 Luksuzne pantalone

Ukoliko vas fascinira celokupan izgled sestara Olsen, probajte eksperimentisati sa končanim pantalonama. Uklapaju se u ceo bohemian fancy look i pritom imaju dobro ‘padanje.’ Mislimo da će vam se dopasti.

Predlog #8 Nosite samo jednu minđušu

Istina, ovaj trend nije nov ali, zasigurno daje vašem celokupnom izgledu it girl vibe

Predlog #9 Nosite kompaktne, čvrste torbe

Bilo da je oversized tote ili mini torba, potrudite se da ima jasnu definiciju.

Tekst: Branislava Lazin