Neke žene prosto imaju genijalan, fantastičan stil koji i da hoćete, ne možete da ne primetite. Pa iako možda i niste čuli za ime Sarah Harris, definitivno ste ovu damu uočili na ulicama Londona, Milana i Pariza jer je bila ubedljivo jedna od top 5 najbolje obučenih dama koje su prodefilovale ulicama modnih metropola za vreme Fashion Weeka.

Sarah Harris, jedna od modnih urednica britanskog Voguea privukla je pažnju odavno svih modnih poklonika svojim stilom i prosedom kosom koja ju je izdvojila iz mase.

Ova zanimljiva žena čija kosa je savršen statement detalj je još u 16 godini postala seda. Pod pritiskom porodice ali i društva farbala je kosu pune 4 godine da bi u dvadesetoj prestala kosu da farba u smeđu, prigrlivši sedu kao svoju prirodnu boju.

Sarah spada u one dame koje street style fotografi obožavaju jer izgleda u neku ruku egzotično dok šeta ulicama britanske ili francuske prestonice u smelim kombinacijama. Ova dama koja je početkom dvadesetih odlučila da prigrli svoju sedu kosu je takođe dama koja voli da eksperimentiše, rizikuje kada je u pitanju moda i skoro nikada ne igra na sigurne, dobitne kombinacije.    

Nalik Jennu Lyons i njen stil je ipak prepoznatljiv, iako je za nijansu minimalističniji od onog koji promoviše Jenna. Sarah takođe nije fan boje pa je najčešće viđamo u monohromatskim kombinacijama... 

“Plava je najvedrija boja u kojoj ćete me videti.”

Među njenim omiljenim komadima je defintiivno košulja, bomber jakna i cigaret pantalone. Iako je jedinstvena, originalna i autentična, što je više posmatramo i analiziramo, sve više nas podseća na Carolyn Bessette-Kennedy, ženu koja je važila za jednu od najbolje obučenih dama, ženu koja je klasične komade nosila na originalan način i s neviđenom nonšalancijom.

"Moj stil je prilično jednostavan. U 95% posto slučajeva nosim jeans."