Više je više

Ovo je vrhunac mix’n’match filozofije. Aplikacije svih vrsta, perje i šare (sve u isto vreme, naravno) stvoreni su za igru. Možete ih nositi od jutra do večeri, pod uslovom da silueta ostane opuštena i ne previše ženstvena.

Lepršava suknja sa rave printom i dukserica koja izgleda kao da je ukrašena M&Ms bombonicama, odjednom deluju tako dobro zajedno! Kako se toga ranije nismo setili?

Boja = Radost

Verujete da jednostavnost i šarenilo ne idu zajedno? Pogledajte malo bolje, komadi jarkog kolorita ne podrazumevaju i desene. Klasične kombinacije dobiće novu dimenziju ako ih razbijete nekom neočekivanom nijansom, poput narandžastocrvene ili ljubičaste. Ne igrajte na sigurno i uživajte u bojama koje svetle poput semafora. Crna je strogo zabranjena.

Oko za detalje

Stylish devojke ove sezone ne moraju da izgovore nijednu reč, njihov aksesoar viče na sav glas. Majice (ili, čak, ironični ogrtači) sa natpisima, šeširi i cipele koji izgledaju kao iz crtanog filma... I dalje ste zaljubljeni u žvake iz svog detinjstva? Pretočite ih u klač torbicu! Mačkaste uši na roze kapi? Naravno! Parola „što luckastije to bolje“ pobeđuje.

Priredila: Manda Javorina