Kako da skinete Olsen look u 4 jednostavna koraka

Foto: Bruce Weber

Minimalističan, boyish look koji poručuje "I am so cool", proslavile su sestre Olsen, a mi vam donosimo 4 odevna komada koja će i vama pomoći da izgledate kao slavne bliznakinje.

One su najpoznatije bliznakinje na svetu.

Od kada su se pojavile u megapopularnoj porodičnoj seriji Full House (1987 - 1995), Ashley i Mary-Kate Olsen su pokazale da mogu da se nose sa slavom od malih nogu. Da se podsetimo, sestre su tada imale nepunih godinu dana i glumile su do kraja serije, odnosno poslednje epizode, finalne osme sezone.

Međutim, Olsenke su odavno glumu zamenile modom, lansirajući pre 8 godina, sopstveni brend The Row koji spada među najomiljenije brendove u Americi, a tome je znatno doprineo njihov prepoznatljiv stil, koji karakteriše minimalistični, boyish look, sa primesama nonšalantnog šika.

Ukoliko i vi želite da izgledate stajliš poput sestara Ashley i Mary-Kate, nije vam potrebno ni brdo para, niti da posedujete neke neobične modele. Najslavnije bliznakinje na svetu preferiraju jednostavnu modu, ravan kroj čistih linija, neutralnu paletu, klasične modele i prirodne materijale.

Zapravo, za efektan Olsen look vam je dovoljno da imate sledeća četiri komada:

# aviator, ray ban naočare

# oversize ešarpu

# ležernu, širu košulju

# slim, tamne pantalone 

+ mi još dodajemo kaput i to neki skoro pa do poda i ravne cipele, ili poluduboke čizmice. 


Bonus video
KOMENTARI
POVEZANE VESTI
Inicijalizacija u toku...