Caroline de Maigret bismo mogli bez problema da proglasimo za najležerniju Francuskinju na svetu! Ova nonšalantna Parižanka koja je francuski šik podigla na jedan viši nivo, nedavno je objavila knjigu How to Be Parisian Wherever You Are: Love, Style and Bad Habits.

Aristokratkinja (unuka princa Michela Poniatowkog i ćerka grofice Bertrand de Maigretda budemo precizniji), dugogodišnji model Chanlea, muza Maria Testina i lice kuće Lancome, pre nekoliko godina je sa partnerom Yarolom Poupaudom osnovala muzičku produkcijsku kuću Bonus Tracks Records koja uglavnom sklapa ugovore sa indie muzičarima.

I da. Njen Instagram je to die for!

Njen stil je miks minimala, grunge, bohemian looka i prirodan, nenametljiv, a na pitanje kako opisuje toliko pasiju koju svet gaji prema francuskom stilu odgovara:"To je neobjašnjivo. Nalik najvećoj misteriji. Jer, nema tu neke posebne tajne, ntii Francuskinje rade nešto potpuno drugačije od ostalih. One prosto mogu samo da vas ubede da su rođene sa najboljom kožom i neverovatno fotogeničnom messy frizurom, ali svi ti 'prirodni' atributi su fejk. One vas lažu." 

Cool minimalizam je fah ove nonšalantne Parižanke koja je modelingom počela da se bavi pre 20 godina radeći za Chanel, Balenciagu i Marca Jacobsa.