Manje je više

Žene ponekad istovremeno nose minđuše, ogrlicu i maramu jer misle da je to dobitna kombinacija, a ja kažem: nikako! Tako bih ukrasila svoju novogodišnju jelku, pa svaki put želim da im dobacim da na sebi ostave samo jedan komad jer je to što nose – previše!

Svetle farmerice mogu da budu vrlo sofisticirane

Obične plave farmerice često su obične za neka mesta. Međutim, gde god da se zaputite – u Ameriku, Kinu, Francusku ili kod vase bake, svelte farmerice su pun pogodak, pogotovo u kombinaciji sa izglancanim cipelama.

Pitanje veličine

Ponekad je dobro da kupite nekus stvar koja vam je za nijansu manja ili veća. Duži džemper ili veća muška majica uglavnom izgledaju seksi.

I u jeftinim stvarima možete da izgledate sjajno

Ovo pravilo, međutim, ne važi za cipele. One moraju da budu luksuzne. Ako ipak nosite sandale ili espadrille,a želite da ostavite utisak prefinjenosti, pomoći će vam nekoliko kapi skupljeg parfema.

Obožavam da kombinujem stvari

Razumem da žene ponekad ne žele da budu u iznošenoj majici, a već sutra da obuku glamuroznu haljinu. Raduje me što u današnje vreme ne moramo da izaberemo striktno jedan stil koji će nas definisati.

Tekst: Jasmina Avramov