Nema dvojbe da je Miranda Kerr jedna izuzetno lepa žena, ali nema svaka prelepa dama tako dobar osećaj za stil kao zanosna australijska manenekna.

Zato smo malo odlučili da pauziramo zumiranje njenih street style kombinacija i da se fokusiramo na detalje, odnosno da vidimo koji komadi su za Mirandu must have, bilo da ide na poslovni sastanak ili večeru.

Ova prelepa mama nije nabrojila onoliko komada koliko možda očekujete, ali je sve bez greške i moderno. Kada ispratite ovo što sada sledi razmislite koji bi modni savet najviše odgovarao vašoj ličnosti i figuri i uživajte u letu sa stilom. 

Kitten štikle

,,Imam utisak da su kitten cipele na štiklu mnogo više seksi nego druge cipele. Malo mi čak imaju i Marilyn Monroe vajb'', rekla je Miranda.

Teksas pantalone s visokim strukom

,,Pravog kroja, dubokog struka, udobne, izdužuju noge, i deluju kompletno uz bilo šta'', nastavila je manekenka.

Velike naočare za sunce

Kerr uvek nosi par naočara sa sobom u torni, voli velike naočare, jer kako kaže ima okruglo lice pa joj savršeno pristaju.

Midi suknje

,,Obožavam midi suknje. Zato što dosežu ispod kolena klasične su, elegantne, i odlično se uklapaju uz kitten cipele na štiklu'', objasnila je Miranda.

Kaput za broj veći

,,Volim kapute koji su tako kabastiji, mislim da je to cool'', kaže mlada mama.

Odeća u beloj boji

,,Obožavam da nosim sve belo. Bela je veoma sveža, otvorena varijanta, ali ipak, sve zavisi od toga kakva je prilika kojoj bi trebalo da prisustvujete. Ne želite da provedete ceo dan u Njujorku u belom, nikako. Možda samo bele farmerice''.

Vodite računa o balansu i proporcijama

,,Treba naglasiti najbolje. Oblačite se onako kako vam telo govori'', tvrdi Miranda Kerr.